liberta care

© 2018 Liberta-Care


Coaching jongeren
Talentontwikkeling
Ondernemerschap
liberta care

Privacy statement


Soms gaat je leven niet zoals je wilt. Je hebt bijvoorbeeld problemen of flinke ruzie op school, met je ouders of met anderen. Dat is niet makkelijk. Lukt het je nu niet om  een oplossing te vinden? Dan kan het wellicht helpen om een poosje weg te gaan uit de omgeving waar je nu bent.


De meeste jongeren die hier komen, hebben meerdere problemen. Ze zitten in de knoop met zichzelf. Hier krijg je hulp bij het zoeken naar oplossingen van problemen rond omgaan met de mensen om je heen, wonen, school en werk. Het belangrijkst is dat je ontdekt wat je zelf wilt met je toekomst en hiervoor keuzes maakt. Dit pakken we samen met jou aan, zodat je op een goede manier je leven op het, voor jou, goede spoor krijgt.


Het plan voor de invulling van de (meestal) 3 maanden dat je hier bent, maken we samen met jou. Veel sporten, goed eten, een duidelijke invulling van je dag (met leren en werken, en natuurlijk vrije tijd) gesprekken en vooral ook plezier hebben. We zijn leer-werk bedrijf voor horeca, toerisme, groen, sport en welzijn. Dus er zijn hier ook stage mogelijkheden.


Liberta Care heeft per locatie maximaal 3 plaatsen. We bieden begeleiding aan jongeren die zich vrijwillig aanmelden. We hebben geen gedwongen behandeling. Belangrijk is dat je zelf inziet dat het belangrijk voor je is om hier naar toe te komen; dat je laat zien dat je de verantwoordelijkheid en vrijheid om voor je  eigen toekomst te kiezen aankunt. Alleen jij kan hiervoor kiezen!!


Om je te steunen in deze situatie bieden we je een rustige, natuurrijke en vriendelijke omgeving waar het gebruik van alcohol en drugs niet is toegestaan.


Je mag hier wel (buiten) roken.

Spreekt dit je aan?


Neem dan contact met ons op.


Wellicht tot ziens!

Leer-werk traject Doel rust, ruimte en natuur